onsdag 12. desember 2012

Nytt Spill - Elements

NetEntertainment er kommet med et nytt spill med 5 hjul og 20 gevinstlinjer. Spillet, Elements har tema innen de fire elementene i verden, "Jord, Luft, Vann og Ild". Du finner en Wild-funksjon som erstatter alle andre symboler, denne funksjonen får du på hjulene 2, 3, 4 og 5.

Du finner mange flotte funksjoner i spillet som Fritt Fall-bonusen som rett og slett bare er ett annet ord for frispinn. Dette får du når 4 eller flere Avalanches dukker opp etterhverandre i hovedspillet. Avalanche-meteret finner du finner du rundt knappen du trykker på for å spinne.

Det er også en Fire Storm Wild funksjon som kan ekspandere i hvilken som helst retning og øker dine vinnersjanser, disse symbolene finner du på hjul 2, 3 og 4. Air Storm Wild kan lande hvor som helst i spillet og står gjennom hele Air-Stormen. Water Storm Wild symbolet kan komme på hele hjulet på hjul 2, 3 og 4. Earth Storm Wild blir stående i sin posisjon på hjul 2, 3 og 4 inntil den er blitt inkludert i en gevinst. Disse funksjonene kommer i Fritt fall-bonusen

Spillet finner du hos blant andre Mr. Green, Betsson og Redbet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar