torsdag 9. august 2012

Mange muligheter til å spille odds i OL

OL i London OL går mot slutten og i går sikret Norge sitt første gull med Eirik Verås Larsen. Kan Norge ta flere medaljer og kanskje flere gull? Det finnes en del muligheter og masse å spille på enda!

For eksempel klarer Norge å slå Sør Korea i håndball-semifinalen i dag? Hvem vinner hele håndball-turneringen? I kampen i kveld er Norge knepen favoritt hos bookmakerene og om gullet er Norge favoritt sammen med Spania. Spill på kampen hos for eksempel Betfair, NordicBet og Expekt.

Andreas Thorkildsen viste at han har formen inne før spydfinalen med å vinne sin kvalifiseringsgruppe i spyd og hadde det nest lengste kaste av samtlige i går. Vil han klare å slå Vitezslav Vesely som kastet 88,34 m(Thorkildsen kastet 84,47).  Betfair holder en knapp på Vesely fra Tsjekkia med ca 1,70 i odds mot Thorkildsens 3,70 i odds.

I tillegg skal Gunn Rita Dahle Flesjå i aksjon på Lørdag som en av favoritten i terrengsykling! I tillegg er det enda Maraton, 50 km kappgang, flere stafetter og masse annet å spille på under OL i London!

Anbefalte Sportsbooker er Betsson, Betsafe, ComeOn, NordicBet, Betfair, Expekt og Unibet.

Besøk London-OL's offisielle sider her : http://www.london2012.com/.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar