fredag 4. mai 2012

4 nye Spill

Mr. Green er i full gang med sin "Vinn en tur til Monaco-konkurranse" og har også denne uken tilført 4 nye spill til sine allerede store spill-liste. Det er Coyote Moon fra IGT, Spring Break fra Microgaming, The Exterminator fra Betsoft og Under The Sea også fra Betsoft.

The Exterminator er en slotmaskin med tema rundt skadedyr-utrydderen. Han må stri med velta søppelkasser og en plagsom vaskebjørn. Du har også en veldig bra Sticky Win funksjon som gjør at når du får gevinst vil gevinstlinjene bli stående og de plassene du ikke har gevinst vil svive. Slotmaskinen har 30 gevinstlinjer, du finner wild som ekspanderer over hele hjulet, du finner også frispinn som multipliserer alt fra 1x til 5x og en bonusmulighet. Spillet kommer som sagt fra Betsoft og du finner det hos blant andre Mr. Green og 7Red.


Under The Sea  er også en slotmaskin fra Betsoft og har som du kanskje hører ett tema rundt sjø, fisk og havfruer. Dette spillet har også 30 gevinstlinjer og du finner funksjoner som wild, frispinn og bonuser. Dette spillet finner du også hos  Mr. Green og 7Red Casino.


Coyote Moon er ett spill fra IGT med tema fra prærieulv og prærien. Slotmaskinen har 40 gevinstlinjer og du finner funksjoner som Wild og Free Spin på denne slotmaskinen hos Mr. Green. Den er dog ikke kommet ut enda, men ventes å komme ut snart.

Spring Break er det fjerde spillet Mr. Green har kommet med i det siste. Dette spillet er ett Microgaming-spill med 5 hjul og 9 gevinstlinjer. Du finner flotte funksjoner som frispinn og wild som dobler gevinsten din. Spring Break har tema fra Sommer, sol og ferie. Spillet finner du som sagt hos Mr. Green og hos Jackpot City.

Vi minner om at du får en 100 % velkomstbonus på inntil 3000 kroner hos Mr. Green og 20 frispinn på ditt første innskudd. Vi minner også igjen om konkurransen der du kan vinne en reise til Monaco for å se Formel 1.
Les mer om konkurransen her.
Les mer om Mr. Green her.
Klikk her for å komme til Mr. Green

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar